Nieuw jaar , nieuwe doelstellingen.

het eerste jaar was het doel voornamelijk overleven, ja letterlijk overleven.

De start als dav-1 was zeker niet moeilijk met klussen bij klmcargo, tata steel en amsterdam-zuid. Doorgroeien naar dav-2 was wat moeilijker , maar met een goeie dta die in je gelooft en ondersteunt waar nodig is dat ook prima gelukt. 7 maanden bij tata steel verschillende klussen, en een nieuw litteken van een slijptol bracht mij daarna bij dehaco, waar ik ook nog 2,5 maand gewerkt heb. veel gezien, geleerd en gedaan dus.

doel voor dit jaar is DTA worden, ervaringen op doen en vooral veel werken. Daarna staat er nog meer op het verlanglijstje maar dat publiceer ik liever nog niet. Maar dat het groots moet worden, mag duidelijk zijn,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.